2011-02-06

Hej alla där ute:) i mitt förra inlägg om mitt horoskop. Lejonet. Fick ni lära känna mig och kanske förstå mig bättre. Min stora fråga är när fan man ska lära känna sig själv? Vilsen for ever and ever.
Kan berätta lite om min helg iaf.
Fredagen – kan lätt beskrivas som foster ställning. Mitt spontana jag till dum arsle fick för sig en sak och är inte sen med att göra något åt saken! Resultera att jag ångrade mig vad jag hade skrivit och gjort. Att utesluta någon från sitt liv är ett ganska stort steg. Så tröstätande med godis glass och äppplen så somna jag till slut på en kudde med en doft.. Någons doft som bara inte vill försvinna. Gjorde inte saken bättre!

Lördag – väldigt värdelös dag. Ville åka till grevagården och kolla på kvalen för seniorer och Young riders. Men blev soffan ist. Blev bättre när lite vänner kom förbi på kvällen. Simon som alltid kan få mig på bättre humör! Och Fia som man alltid kan prata med. Blev aldrig någon utgång för vi satt uppe hemma till kl 2 och bara prata:)
Skönt att slippa bakis dagen och ångesten.

Söndag – går mig själv på nerverna. Upptäcker nya sidor av mig själv som inte riktigt stämmer in.. Sidor och känslor jag inte vet hur man ska hantera. Gör det bäst genom att bara förstöra för mig själv. Enklast så!
Carro kommer förbi. Älskar när mina vänner bara kommer förbi:) vi drog oss till Isabelle med Lotta för att äta av den efterlängtade smörgåstårtan!!

Nästa vecka fyller min mamma år! Då ska jag få göra min egna tårta!
Min syster kommer då också och jag behöver känna lite kärlek!

Nu ska jag sova och inte tänka på något annat än.. Mig!
xx

Annonser

Om natasasdisaster

My diary of the past and my new life. I promise you a lot of storys, and Yes! they are all true! Love and Respect Natasa
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s