Lejonet

Natasa Todorovic.
1989-08-22, föddes ca 06:15
Ca. 22 juli-22 augusti

Planet: Solen
Element: Eld
Kvalitet: Fast
Passar bäst ihop med: Väduren, Skytten och Lejonet.
Bra egenskaper: Snäll, generös, glad och trevlig
Dåliga egenskaper: För snäll, konflikträdd och dåligt tålamod. Vill alltid stå i centrum och har en tendens att slösa lite för mycket med sina pengar.

Sammanfattat lite om det jag faktiskt tycker stämmer in. Långt ifrån allt i boken, ”Sjärntecknen talar om vem du är – Lejon”, som stämmer men mycket. Tycker det är lite läskigt. Inbillar man sig? Eller är det verkligen så? Ligger ju som sagt på gränsen. Varför jag gör som jag gör. Intressant. Nu har jag något att skylla på.

Ett Lejon vill alltid stå i centrum (Jo, älskar ju scenen hehe) och har ett starkt behov av erkännande och beröm. Hon tycker om att organisera allt, med förtjusning även andras liv. Den som är född i detta tecken är hederlig, hjälpsam, varma och romantisk, och har många vänner.

En person i Lejonets tecken ser faktiskt ut som ett sådant kattdjur även till utseendet. Hon går rak i ryggen och med en stolt värdighet (Har hört att man har fin hållning)

Hon älskar beröm och smicker, och detta är också hennes akilleshäl (Vid närmare eftertanke är det nog ganska sant). En komplimang kan få det vildaste och argaste Lejon att helt komma av sig, vare sig komplimangen gäller klädseln, något hon utfört eller ett personlighetsdrag. Därför går det relativt lätt att manipulera ett Lejon.

Hjärtat är antingen urstarkt på Lejonet, eller också har hon ett försvagat sådant. Andra krämpor kan vara smärtor i ryggen och axlarna, ryggradsproblem, skador i ben och vrister genom olyckshändelser, ont i halsen samt problem med fortplantningsorganen. Vanligen återhämtar de sig snabbt, och största faran för Lejonet är nog att hon inte har lust att stanna i sjukbädden utan hoppar upp för tidigt. Att vara sjuk och svag är verkligen inte en roll Lejonet trivs i.

Beröm och uppskattning är det som Lejonet lever av, det är som om hon utvinner styrka ur applåderna, och en partner behöver snabbt lära sig att hantera den teknikern i relationen. Med lite smicker kan man hantera Lejonet när hon är som mest envis. Tänk på att det är en härskare du har att göra med, och som sådan vill hon hela tiden höra att hon är älskad.
Om Lejonet inte får kärlek, blir hon vilsen och misstänksam och börjar tycka synd om sig själv. Ett avvisat Lejon är en trist uppenbarelse. Om kärleken saknas i hennes liv kommer hon att tyna bort, så viktig är den. Och då pratar vi om att få kärlek, för Lejonet har ett outsläckligt behov av kärlek och uppskattning. Hon behöver det för att själv kunna ge kärlek.

Men ett förhållande med ett Lejon är inte det enklaste. Det gäller att förstå hennes språk, och veta hur den här katten gillar att bli kliad. Hon kan lätt bli bortskämt, och hon är väldigt svartsjuk. Den man som hon har ”fångat” tillhör nu henne med kropp, själ och sinne. Lejonets partner behöver lära sig att balansera hennes eldiga entusiasm med sitt lugna förnuft, och hennes irrationella stolthet med sin stabilitet.

En kvinna som är född i detta tecken är interlligent, vitsig och kapabel. hon är även utsökt kvinnlig, så behagfull och förtjusande att de flesta tycker hon är något utöver det vanliga. Hon har en skönhet och sexighet som få kan mäta sig med och är väldigt stolt, någonting som är viktigt att komma ihåg när man uppvaktar henne! Ett tips är att ge henne storstilade gåvor, vad det egentligen är spelar inte så stor roll. Vill du senare ingå äktenskap med denna kvinna är det viktigt att du kommer ihåg att hon aldrig kommer trivs med att gå runt hemma, eftersom lejonet alltid vill arbeta hårt och ha en bra karriär. Kom även ihåg att hon kommer göra mycket för hennes utseende, hon vill alltid vara vacker och se åtråvärd ut oavsett hur dagens aktiviteter ser ut. Eftersom hon alltid vill vara vacker är det viktigt att du inte blir svartsjuk när du upptäcker hur männen runt henne spanar in henne, det får henne att må bra och bevisar att hon fortfarande är attraktiv och åtråvärd.
Hennes inställning till sex kan beskrivas som liderlig, förhäxande och lättjefull. Om hon är missnöjd med sin älskare behöver hon inte säga det, du kommer känna det ganska snabbt. När hon är sexuellt upphetsad kommer ingenting att stoppa henne, den vilda katten kommer snabbt visa sig för dig. Hon vill gärna vara dominant under akten, hon är ju ändå ett lejon. Det är viktigt för henne att känna hennes älskares beundran, därför behöver du inte bli förvånad om hon gärna väljer att vara överst och se in i dina ögon konstant. 🙂

.

Innanför det stolta, självständiga Lejonhjärtat darrar en rädd liten figur som är i stort behov av andras uppskattning och beröm för att leva.

För att uppnå genuin förståelse för andra, behöver Lejonet utveckla sitt eget inre jag, lära känna sig själv och uppskatta den hon är. Ju mer kunskap och insikt hon får om sig själv, desto mindre angelägen blir hon att imponera på andra. Det fria Lejonet kan öppna sitt hjärta för hela mänskligheten och älska med hela sin varelse.

Annonser

Om natasasdisaster

My diary of the past and my new life. I promise you a lot of storys, and Yes! they are all true! Love and Respect Natasa
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s